"Na gadnog si čoveka naleteo..."
"Na gadnog si čoveka naleteo..."

Davitelj u Premijer ligi: Umalo nije ugušio čoveka zato što letos nije hteo da pređe u njegov tim (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.02.15. | 21:52

U glavnim ulogama trener Lestera Najdžel Pirson i vezista Kristal Palasa Džejms Mekartur

Na gadnog si čoveka naleteo...Ni kiks šampionskog tima Mančester Sitija, ni volej Branislava Ivanovića nije dovoljan za udarne termine u engleskim medijima. Naprotiv, željni senzacionalnih naslova i incidenata, Ostrvljani raspredaju priču o nasrtaju Najdžela Pirsona na Džejmsa Mekartura. Trener Lestera je u finišu utakmice sa Krstal Palasom doslovce pokušao da udavi vezistu gostijućeg tima, koji se posle jednog duela kraj aut linije zateturao i oborio šefa struke domaćina.

Onda je ovaj, na zaprepašćenje javnosti i pred TV kamerama, uhvatio Mekartura za vrat i počeo da ga davi. Doduše, istovremeno se smejao, kao da je sam želeo da uživao u šuo programu koji mu se ukazao

Izabrane vesti

A možda se iza svega krije odluke Mekartura da prošlog leta odbije Pirsonsovu ponudu da se preseli na King pauer stadion.
Kad me je oborio rekao mi je nešto. Ne moram da otkrivam šta, zar ne? Čujte, imam veliko poštovanje prema tom momku, mislim da je sjajan fudbaler, ali znate i vi šta se desilo letos povodom šanse da nas pojača. Razočaran sam što se to nije desilo, ali to nema veze ni sa mnom, ni sa igračem, jer je drugi klub umešao prste i trebalo bi da bude odgovoran što Džejms nije završio kod nas“, rekao je posle meča Pirson, očigledno misleći na Kristal palas, gde je škotski reprezentativac završio posle četiri godine u Viganu.

Čekaj da ti kažem nešto...Džejms Mekartur je rekao da je incident predimenzioniran i da između njega i Najdžela Pirsona nema problema, ali to verovatno neće biti dovoljno da se spreči pokretanje disciplinskog postupka protiv trenera Lestera. Uz bitnu napomenu, tokom ove sezone on je već kažnjen jednom utakmicom zabrane vođenja tima i 10.000 funti, jer je na utakmici sa Liverpulom opsovao svoje navijače rečima:
Od... ili umrite“.

Fin čovek...

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaNajdžel PirsonLester SitiLesterKristal PalasEvropaEngleskaDžejms Mekartur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara