""
""

De Bur stiže u Premijer ligu

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 17:03

Tuhel odbio, kandidat i Pelegrino

Godinu dana posle odlaska Ronalda Kumana, Holanđanin bi opet mogao na klupu Sautemptonu. Posle loše sezone sa Klodom Puelom i otkaza francuskom stručnjaku, Sveci su blizu dogovora sa Frankom de Burom, javljaju ostvrski mediji.

Izabrane vesti

Bilo je i jasno i pre kraja sezone da će Puel dobiti otkaz. Sinoć je to samo ozvaničeno. Pominjao se šokanatn poziv Luju van Galu, ali od toga se brzo odustalo. Najveća želja je bio Tomas Tuhel, ali je Nemac odbio selidbu na Sent Meriz.

Pominjali su se još Jap Stam i Rajan Gigs ali je Frank de Bur iskočio u prvi plan kao kandidat broj jedan. Pregovori su u odmakloj fazi i De Bur bi trebalo da nasledi Puela. Sveci su imali dobro iskustvo sa Kumanom, pre njega sa Poketinom i nadaju se je De Bur trener sličnog kvaliteta.

Ako kojim slučajem propadnu pregovori sa Holanđaninom, rezervna opcija je Maurisio Pelegrino koji je nedavno napustio Alaves posle dobro obavljenog posla.

De Burov dolazak bi mogla da bude i dobra vest za Dušana Tadića koji nije imao Puelovo poverenje i bio je razočaran statusom kod Francuza. De Bur ga dobro poznaje iz Holandije kada je Tadić blistao u dresu Groningena i Tventea.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFrank de BurPremijer ligaSautempton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara