""
""

De Laurentisa ne zanima novac: Nadam se da će Kavani još dugo ostati u Napoliju

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.01.13. | 18:31

"On je ikona kluba i miljenik navijača na San Paolu“, rekao je prvi čovek Napolitanaca

 

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis izjavio je da će najbolji strelac lige i tima iz Napulja Edinson Kavani ostati u ekipi još dugo vremena, iako je u poslednje vreme povezivan sa brojnim evropskim klubovima.

Izabrane vesti

Među ekipama koje su zainteresovane za usluge urugvajskog centarfora nalaze se Mančester Siti, Arsenal, Čelsi, PSŽ, Zenit, a najupornije su Tobdžije iz Londona.

Menadžer Arsenala Arsen Venger istakao je da je El Matador profil napadač kakav je potreban njegovoj ekipi. 
"Kavani je tip igrača koji je po mom ukusu. Da li će nam trebati velika svota da ga dovedemo? Da, to je sigurno, i to niko ne može da ospori", rekao je francuski stručnjak. 

Ipak, De Laurentis je optimističan po pitanju ostanka 25-godišnjeg Kavanija, koji je postigao 91 gol na 118 utakmica, i koji ima ugovor do 2017. godine, uz klauzulu po kojoj može napustiti Napoli samo ako neka ekipa ponudi minimum 63 miliona evra. 
"On je prosto sjajan igrač. Nadam se da će ostati u timu još dugo vremena, jer polako postaje ikona ove ekipe i miljenik je navijača na San Paolu. Do kraja marta ćemo znati na čemu smo, svaki meč igramo uzdignute glave i pokušaćemo da ostvarimo najbolji mogući rezultat do kraja sezone", rekao je prvi čovek Napolitanaca. 

Napoliju su pre samo nekoliko dana vraćena dva boda koja su im oduzeta zbog umešanosti pojedinih bivših i sadašnjih igrača u nameštanje utakmica i sada se nalaze na samo tri boda zaostatka u odnosu na Juventus.

(FOTO: Action images)


tagovi

De LaurentisEvropaItalijaKavaniNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara