""
""

Debituje Vilijams, povratak Džikića na mesto uspeha: Da li je vreme za Partizanov prvenac u gostima?

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.01.16. | 12:29

„Spremni smo“, uverava trener crno-belih pred subotnje gostovanje Krki

Poslednji sekund. Mirko Mulalić se podigao na šut. Van balansa. Sa pola terena. I pogodio. I trojku i u čelo svakog navijača Partizana tog 24. oktobra prošle godine.

Crno-beli su u međuvremenu dobili novog trenera, ali ostali verni tradiciji da ove sezione igraju završnice za infarkt, s tim da bi verovatno voleli da jednu takvu izbegnu protiv rivala koji ih je dobio u Pioniru, pa da u Novom Mestu konačno zabeleže pobedu na strani. Pobedu koju čekaju od početka sezone.

Izabrane vesti

Predvođena Aleksandrom Džikićem, koji se praktično vraća na mesto uspeha, s obzirom da je sa Krkom osvojio titulu u Sloveniji.
Situacija u obe ekipe je slična. Utakmica u Francuskoj, jasno je pokazala da je Krka kao imperativ postavila meč sa nama. Očekujemo motivisanog protivnika i spremni smo na to“, rekao je Džikić pred duel u dvorani Leon Štukelj (subota, 19 časova).

Za Partizan će na toj utakmici debotivati Amerikanac Darel Vilijams, mada se konkretan doprinos očekuje i od pleja Aleksandra Cvetkovića.
Pokušaćemo da iskontrolišemo dobre šutere Krke i pod košem pariramo kvalitetnim igračima kao što su Lalić i Ivanov. Nama je važno da u sutrašnjem meču damo sve od sebe“, dodao je Cvetković

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejbuk stranici!

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanJadranska ligaDarel VilijamsAleksandar DžikićAleksandar Cvetković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara