"Projić i Simonović"
"Projić i Simonović"

Dečko koji je „ubio pauka“ u Kruševcu: Šefe, nisam još za penziju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 22:31

„Igrali smo lepo“, zadovoljan je Dragan Ivanović, trener Napretka posle pobede nad Partizanom

Projić i SimonovićA u Kruševcu - fešta. Na slatki bod sa Marakane u prvom (2:2 protiv Crvene zvezde), Napredak je dodao sva tri u sudaru sa Partizanom (2:1), te posle drugog kola Superlige ne samo da je pregrmeo duele sa večitim rivalima, nego je pokazao sportskoj Srbiji da igra dopadljiv fudbal.

Nagovestio da će biti jedno od prijatnijih iznenađenja prvenstva.

Izabrane vesti

Razumljivo je otuda i oduševljene pod Bagdalom.
Napredak je iskoristio povoljan trenutak da posle nerešenog rezultata na Marakani, ove nedelje izvršimo dobru pripremu za Partizan, koji je bez obzira na trenutno stanje njegove ekipe bio apsolutni favorit. To nas je dodatno motivisalo. Igrali smo lepo, u prvom poluvremenu nismo stvarali neke šanse, ali ono što  je bitno je da je svaki igrač dao svoj maksimum da ispuni taktičku disciplinu. Na kraju smo nagrađeni“, poruka je koju je posredstvom klupskoj sajta u etar poslao šef stručnog štaba Čarapana Dragan Ivanović.

Posebnu čestitku Ivanović je uputio strelcu drugog gola za Kruševljane, 28-godišnjem levom beku Josipu Projiću, koji je na fantastičan način „ubio pauka“ i savladao Bojana Šaranova za 2:0.
„Evrogol Projića je presudio. Izuzetno mi je drago zbog njega, to je izvanredan igrač i dobar čovek, koji mi je u šali rekao: „Nisam još, šefe, za penziju“.

Ivanović je na kraju istakao pomenuo i publiku:
„Hvala navijačima koji su nam bili dvanaesti igrač i koji su nam tokom čitavih 90 minuta davali podršku. Još jednom, hvala svima“.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNapredak KruševacJosip ProjićDragan Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara