""
""

Definitivno: Puma oblači Orlove

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.01.18. | 09:20

Reprezentacija Srbije igraće na Mundijalu u Rusiji u opremi renomiranog nemačkog proizvođača

Reprezentacija Srbije igraće na predstojećem Mundijalu u Rusiji u opremi Pume! Renomirani proizvođač sportske opreme i FSS narednih dana potpisaće ugovor o tehničkoj saradnji u naredne dve godine, prenosi u današnjem štampanom izdanju Sportski Žurnal.

Ko će obući Orlove za Mundijal? Kinezi nude najviše, ali favorit je nemački gigant

Izabrane vesti

Takav epilog mogli ste da naslutite posle teksta na stranicama portala MOZZART Sport. Na Terazijama 35, posle isteka saradnje sa Umbrom su na stolu imali nekoliko vrlo primamljivih ponuda. Kompanije sa istoka, tačnije Kine, bile su finansijski najizdašnije. Međutim, čelnici FSS odlučili su se za renomiranog nemačkog proizvođača iz više razloga. Reč je prepoznatljivom brendu kada je reč o fudbalu, a takođe Puma želi na velika vrata da se vrati na srpsko tržište.

Do prošle sezone Nemci su bili tehnički sponzor Crvene zvezde, a sada su na adresu FSS poslali ponudu koju je bilo teško odbiti. Pored opreme za A i sve mlađe selekcije Puma će na račun Saveza uplatiti i određenu sumu što u ovakvim poslovima nije uobičajeno.

Manekeni Pume će pored Srbije u Rusiji biti još Švajcarska i Urugvaj. Zanimljivo je da Puma oblači Italiju, Slovačku, Češku i Austriju, selekcije koje se nisu plasirale u Rusiju.

Orlovi će biti promoteri pume i tokom novog takmičenja Lige nacija, kao i tokom kvalifikacija za Prvenstvo Evrope koje se 2020.godine igra u 12 evropskih gradova.

(Foto Star Sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalpumaNemackaMundijal 2018fudbalska reprezentacija SrbijefssEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara