""
""

Definitivno: Zvezda čeka Efes u Vršcu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.02.16. | 09:30

Posle tesnih, višednevnih pregovora nije pronađen model po kojem bi crveno-beli odigrali evroligaški duel sa Turcima u svojoj kući

Crvena zvezda se seli u Vršac. Tačnije, šampion Srbije i Jadranske lige će u utakmici protiv Efesa u okviru osmog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige biti domaćin u dvorani Milenijum (26. februar, 20.00)! Novosadski Spens u međuvremenu je otpao jer ne ispunjava sve evroligaške standarde, dok je Milenijum sve stavke prošao glatko. 

Izabrane vesti

Kako saznaje MOZZART Sport, posle tesnih, višednevnih pregovora sa Teniskim savezima Srbije i Kazahstana nije pronađen model po kojem bi crveno-beli odigrali evroligaški duel sa Turcima u svojoj kući. Na Malom Kalemegdanu učinjeno je sve kako se Zvezdi ne bi pomeralo domaćinstvo, ali će navijači, igrači i stručni štab crveno-belih morati da pokušaju da savladaju tim Dušana Ivkovića u Milenijumu sa kapacitetom od 5.000 mesta. Istanbulski klub iz prvog meča ima minimalan trijumf rezultatom 85:84, što Crvenu zvezdu stavlja u povoljan položaj u borbi za četvrtfinale jer bi pobedom većom od jednog poena imala bolji skor u slučaju da više ekipa na kraju ima isti odnos pobeda i poraza. 
"
Crvena zvezda želi ovim putem da se zahvali Novaku i Goranu Đokoviću, selektoru Dejvis kup reprezentacije Bogdanu Obradoviću, generalnom sekretaru TSS Dušanu Orlandiću, koji su uložili ogroman napor kako bi omogućili našem klubu da svoju utakmicu odigra u Pioniru, i pored činjenice da priprema terena za teniski meč Srbija – Kazahstan iziskuje određeno vreme", stoji u saopštenju na zvaničnom klupskom sajtu. 

Podsetimo, kompletna problematika oko toga gde bi Crvena zvezda mogla da dočeka Efes nastala je usled unapred najavljene zauzetosti Kombank Arene, dok će se u Pioniru u periodu od 4. do 6. marta igrati Dejvis kup susreti između Srbije i Kazahstana. Prema praviliniku Međunarodne teniske federacije (ITF), podloga koja bi trebalo da bude postavljena u Pioniru treba da bude dostupna igračima oba tima nekoliko dana uoči samog duela, što je napravilo potpunu pometnju. Dobra volja da se pronađe najbolje rešenje za obe strane postojala je od strane TSS. Ali, usled unapred određenih termina, kao i kalendara takmičenja, bilo je gotovo nemoguće da se nađe kompromisno rešenje. 

Informacije o načinu prodaje karata biće dostupne i poznate u narednim danima...

(FOTO: MN Press)


tagovi

VršacSrbijaPionirMilenijumEvroligaFK Crvena zvezdaAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara