"Pevac u srcu: Defo"
"Pevac u srcu: Defo"

Defo sprema minu za Lester!

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.03.16. | 18:47

Napadač Sanderelnda ne krije da će učiniti sve da Totenhemu omogući da prestigne Lisice u borbi za titulu

Pevac u srcu: Defo

Napadač Sanderlenda Džermejn Defo ne krije da će svim srcem probati da pomogne Totenhemu da osvoji šampionsku titulu u preostalih sedam kola do kraja Premijer lige. 

Izabrane vesti

Najbolju priliku da te krupne reči potkrepi delima, iskusni napadač imaće narednog vikenda kada njegov tim bude na svom Stadionu svetlosti dočekao lidera ekipu Lestera. Lisice najpre očekuje okršaj sa Sautemptonom u nedelju, a sedam dana kasnije putuju na sever Engleske davljeniku Sanderlendu, kojem gori pod nogama. 

Podsetimo, Totenhem je trenutno na pet bodova iza Lestera, a sedam kola pre kraja ekipa Klaudija Ranijerija treba negde da se oklizne kako bi Pevci došli u poziciju da osvoje prvu titulu posle 55 godina. 

Defo, koji je tokom karijere postigao 143 pogodaka za Sparse, imao je jasnu poruku.
„Lester je veliki tim, a ono što su uradili ove sezone je neverovatno. Ali, voleo bih da ih pobedimo, a da na kraju sezone mi budemo u bezbednoj zoni, a da Totenhem osvoji titulu“, istakao je Defo.

Tamnoputi napadač Crnih mačaka, koji je postigao 12 golova na 26 utakmica ove sezone, ubeđen je da će Sanderlend ostati u Premijer ligi.
„Pet od narednih osam utakmica igramo na našem terenu što je značajno. Računica je jasna, a kao profesionalci dužni smo da budemo na nivou. Pritisak je ogroman, ali je nagrada na kraju velika. Lično, voleo bih samo da nastavim da dajem golove i pomognem klubu da ostane u Premijer ligi i naredne sezone“, zaključio je Džermejn Defo.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SanderlendPremijer ligaLester SitiKlaudio RanijeriEngleskaDžermejn Defo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara