"Dejan Dražić"
"Dejan Dražić"

Dejan Dražić: Pričao sam sa Nikolićem, ali mi Selta nije dala u Partizan

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.17. | 16:10

Bivši igrač OFK Beograda sigurno ne ostaje u Valjadolidu

Dejan DražićU Srbiji je bio igrač pred kojim su odbrane strahovale, ali i takvi igrači moraju da pregacaju brda i doline pre no što bi se u Španiji izborili makar i za mesto na terenu. U ovoj i ovakvoj Selti bar za sada nema mesta za Dejana Dražića.  Valjadolid je letos izgledao kao spasonosno rešenje, ali je optimizam splasnuo posle samo 208 Dražićevih minuta u igri. Stoga se rastanak čini kao jedino logično rešenje, a sudeći po Dražićevoj izjavi za sajt butasport.rs opcija je bila i povratak u Partizan čiji je dres sada već 21-godišnji krilni fudbaler iz Sombora nosio u omladinskoj konkurenciji.
"Ima istine oko ponude Partizana, ali Selta neće da me pusti... Pričao sam sa trenerom Partizana, Markom Nikolićem bila mi je zanimljiva priča, dok su moji agenti pričali sa Ivicom", kaže Dražić za Butasport.

Bilo kako, rastanak sa Valjadolidom je izvestan.
"Ima dosta klubova koji su zainteresovani da me dovedu na pozajmicu, sigurno neću ostati u Valjadolidu", kaže Dražić za Butasport i dodaje da Selta sigurno neće njegovom budućem klubu dati i opciju da otkupi ugovor bivše vedete OFK Beograda.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dejan DražićEvropaFK PartizanPrimeraSeltaŠpanijaSuperligaValjadolid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara