""
""

Del Boske: U Kinu? Ni za 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.10.16. | 11:52

"Iskren da budem, nije me ni zanimalo, niti sam obratio pažnju na ponudu”, otkrio je trofejni španski stručnjak

Nekadašnji selektor Španije Visente del Boske otkrio je da je nedavno odbio unosnih 10.000.000 evra po sezoni da radi u Kini.

Izabrane vesti

Tvorac španskih titula šampiona sveta (2010) i Evrope (2012), bez posla je od letos kada je podneo ostavku posle eliminacije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a nije ga privukao ni poziv sa Dalekog istoka iako je još u solidnim fudbalskim godinama (65).
“Imao sam ponudu od 10.000.000 evra iz Kine, ali nisam siguran da li se radi o klubu ili reprezentaciji. Iskren da budem, nije me ni zanimalo, niti sam obratio pažnju”, rekao je Del Boske za radio Kadena Kope.

“Kada sam napustio Real iz Madrida 2004. otišao sam u Tursku i napravio dobar rezultat. Tada sam bio mlađi i želeo sam izazov, ali danas bi mi bilo teže da napustim Španiju”, poručio je Del Boske.

Inače, trofejni Italijan Marčelo Lipi, koji je s uspehom predvodio Gvangdžou do tri titule šampiona Kine, blizu je preuzimanja kormila reprezentacije najmnogoljudnije zemlje na svetu umesto Gao Hongba koji će dobiti otkaz.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Visente del BoskeŠpanijareprezentativni fudbalReal Madridmeđunarodni fudbalfudbal u kini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara