"Boske"
"Boske"

Del Boske već vidi problem: Ne sviđaju mi se sukobi i ponašanje pojedinaca

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.02.14. | 18:03

Alvaro Arbeloa i Serhio Ramos bili su među onima koji su se često sukobljavali s napadačem Atletika, Dijegom Kostom, koji će igrati za Španiju na Mundijalu

BoskeŠpanski selektor Visente del Boske rekao je da nije zadovoljan ponašanjem pojedinih reprezentativaca na polufinalnoj utakmici Kupa kralja u Madridu između gradskih rivala Reala i Atletika.

Real je dobio prvi polufinalni meč sa 3:0, ali su njegovi igrači Alvaro Arbeloa i Serhio Ramos bili među onima koji su se često sukobljavali s napadačem Atletika, rođenim Brazilcem Dijegom Kostom.

Kosta, koji je dobio špansko državljanstvo, među kandidatima je za sastav nacionalnog tima na prvenstvu sveta u Brazilu.
"Bilo je nekih startova i epizoda koje nisam voleo da vidim. Razumem požrtvovanje u igri, svako mora da se bori za svoj tim, međutim, bilo je sukoba i ličnog ponašanja koje nije adekvatno", rekao je Del Boske španskim novinarima.

U španskoj reprezentaciji ranije su morali da se izglade odnosi i "sklopi mir" između igrača madridskog Reala i Barselone, nakon neprijatnih epizoda na utakmicama ta dva kluba.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Visente del BoskeŠpanijaSP Brazilreprezentativni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara