"Demba Ba"
"Demba Ba"

Demba Ba nije pozvan u reprezentaciju, a nije ni čudo kada Senegal ima ovakav arsenal na raspolaganju

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.12.14. | 13:38

Devet napadača izabrano ispred njega

Demba BaIako je u dresu Bešiktaša na 19 mečeva dao 16 golova, ni to nije bilo dovoljno kako bi Demba Ba dobio poziv od Alana Žiresa za nacionalni tim Senegala pred Kup afričkih nacija. Devet napadača dobilo je šansu pre ovog fudbalera.

Da stvari budu još gore za njega, ovo nije čak ni konačni spisak. Već je poznato da francuski stručnjak ne ceni previše kvalitete ovog korpulentnog napadača, pošto sa izgovorom da je povređen, nije bio pozvan ni na poslednje dve kvalifikacione utakmice. Tada je sam Demba Ba javno istakao da je priča o povredi glupost, pa je možda i tu došlo do eskalacija netrpeljivosti među njima dvojicom.

Izabrane vesti

Možda izostanak glavnog igrača Bešiktaša i nije rezultat neke svađe, već su slatke muke koje ima Žires verovatno glavni razlog za ovakvu odluku. Naime, on na tom spisku od napadača ima Papisa Sisea, Mame Biram Dijufa, Sadija Manea, Dame N'Dojea, Anrija Sevea, Dijafru Sakoa i Musu Soua.

(FOTO: Action images)


tagovi

Anri SeveBesiktasDame N’DojeDemba BaDijafra SakoMame Biram DijufMusa SouPapis Sisereprezentativni fudbalSadio ManeSenegal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara