"Dembele"
"Dembele"

Demoliranje Rendžersa: Seltikova petarda na Old Firmu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.09.16. | 15:42

Junak utakmice bio je trostruki strelac Musa Dembele, koji je na ovom meču zamenio povređenog Lejta Grifitsa - 5:1

Dembele

Rendžersu nije prijao povratnički Old Firm u Premijeršip, ukupno 402. u itsoriji dva najveća škotska kluba. Policajci su doživeli pravu katastrofu na Seltik Parku, pošto ih je domaćin ispratio sa pet golova u mreži, odnosno najtežim porazom u poslednjih 16 godona - 5:1 (2:1).

Izabrane vesti

Bila je to pravo demonstriranje sile ekipe Brendana Rodžersa, koja je od početka do kraja velikog derbija dikrirala tempo, pa se pobeda domaćina nijednog trenutka nije dovodila u pitanje. Musa Dembele je zamenio povređenog Lejta Grifitsa i postao apsolutni junak Seltikove publike. Njegov het -trik je uništio sve nade Rendžersa i u potmunosti demolarisao golmana gostiju Veslija Foderngema.

Ekipa Marka Vorbartona bila je u igri samo u finišu prvog poluvremena, nakon pogotka Džoa Garnera u 44. minutu, kada je rezultat nakon prvih 45 minuta glasio 2:1, ali im je svaku nadu srušio Skot Sinkler u 61. minutu.

Goste je u finišu utakmice dokusurilo isključenje Filipa Senderosa, pa su Dembele i Armstrong nokautirali velikog rivala i poželeli mu povratničku dobrodošlicu u najviši rang takmičenja, u kojem ih nije bilo pune četiri godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠkotskaSeltikRendžersOld FirmMusa Dembelemeđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara