"Mario Baloteli"
"Mario Baloteli"

Deset miliona za Balotelija?! A može li popust?

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.07.15. | 13:37

Sampdorija voljna da sarađuje s napadačem Liverpula, ali ne i da ga plati 10.000.000 evra. O povratku Antonija Kasana ne pita se trener Zenga

Mario BaloteliStefano Okaka nije mogao da odbije ponude Anderlehta od 1.000.000 evra godišnje. Ostaje još samo da se transfer realizuje. Italijanski mediji odmah su to doveli u vezu sa oslobađanjem prostora za dolazak Marija Balotelija. Masimo Ferero nije ni krio želju da u Đenovu dovede napadača Liverpula. Ali sada prvi čovek Sampdorije priča nešto drugačiju priču.

Baloteli je i dalje dobrodošao. Ali uz popust, iako su Redsi već prepolovili cenu. Prošlog leta su naime sada 24-godišnjeg napadača doveli iz Milana za 20.000.000 evra. Sada...
"Čuo sam da je juče bio u Đenovi, ali i da košta 10.000.000 evra. Sa popustomm, dočekali bismo ga raširenih ruku", jasan je Ferero, koji Engleze podseća da se u Italiji baš i ne kupaju u novcu.

Izabrane vesti

Niti se istim razbacuju.
"Ljudi moraju da shvate kako stvari funkcionišu u ovoj zemlji. Možeš da se snađeš i sa malo. Umreš samo kad nemaš ništa", plastičan je Ferero.

Baloteli problematičan. Stoga je i završio misiju na Enfildu. Po dolasku Kristijana Bentekea, Roberta Firmina i Danija Ingsa jasno je da mu je najpametnije da fudbalsku sreću potraži na nekom drugom mestu. Samp se neće pretrgnuti oko njega. Uostalom ima i alternativna rešenja. Jedna od opcija je i povratak Antonija Kasana.
"U tom slučaju na odlučujem. I niko ne sme ni da se usudi da mi se suprotstavi", šalje Ferero jasnu poruku treneru Valteru Zengi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ASampdorijaMasimo FereroMario BaloteliLiverpulItalijaEvropaAntonio Kasano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara