""
""

Di Kanio favorit za novog trenera Sanderlenda!

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.13. | 18:19

Kontroverzni Italijan je u pol poziciji ispred Stiva Meklarena i Marka Hjuza da zauzme mesto smenjenog Martina O' Nila

 

Izabrane vesti

Moglo bi da bude veoma zanimljivo u Sanderlendu narednih dana, ako se ostvare prognoze engleskih bukmejkera. Posle iznenađujućeg otkaza menadžeru Martinu O'Nilu, Crne Mačke su u potrazi za novim trenerom, a prvi favorit za tu funkciju je kontroverzni Italijan, Paolo Di Kanio!  O'Nil je smenjen zbog očajne forme ekipe, koja je u poslednjih osam mečeva, poražena pet puta. U klub je došao pre 15 meseci i  za to vreme na pojačanja potrošio 30 miliona funti, ali nije imao uspeha.

Nema potrebe trošiti reči, koliko publiciteta bi izazvao dolazak Di Kanija. On je bez posla od kada pre par meseci dobio otkaz u trećeligašu Svindonu gde je radio odličan posao, ali je napustio klub zbog neslaganja sa vlasnicima. Podsetimo, Di Kanio je uveo Svindon iz četvrte u treću ligu, a potom dao ostavku je su mu gazde prodale najbolje igrače, iako je on nudio sopstveni novac da ih zadrži u klubu.

Di Kanio je sada prva želja Sanderlendovog vlasnika Elisa Šorta i njih dvojica su već održali prvi sastanak u Londonu. Ukoliko ne dođe Di Kanio, na Sanderlendovoj listi želja se nalaze i Mark Hjuz i Stiv Meklaren, kao i Roberto Di Mateo i Oven Kojl.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaMartin O’NilPaolo Di KanioPremijer ligaSanderlend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara