"Petev"
"Petev"

Dinamo uzima trenera kojeg su navijači Levskog skinuli golog (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.13. | 16:27

Ivajlo Petev već bio na meti Modrih, a sada je stigao u Zagreb navodno samo da gleda PSV

PetevDinamo iz Zagreba od početka aktuelne sezone zahvalio se i drugom treneru. Krunoslav Jurčić je palicu prepustio Branku Ivankoviću, koji se nije dugo zadržao na Maksimiru, a ovaj će to učiniti verovatno Ivajlu Petevu. Bugarski stručnjak slovio je i ranije za trenera Modrih, a širom sveta postao je poznat po tome što je na predstavljanju za trenera Levskog doživeo da ga navijači tog kluba skinu golog do pojasa. Razlog je taj što je svojevremeno u jednom intervjuu priznao da simpatiše CSKA iz Sofije, ljutig rivala Levskog.  
"Petev je došao u Zagreb, ali na naš poziv kad smo bili u Bugarskoj da bude naš gost na utakmici sa PSV-om. On je interesantan, kao i drugi, ali u ovom slučaju nije pozvan da bi postao trener", nije se dao predsednik Dinama Mirko Barišić.

Petev se spominje kao jedan od kandidata za Dinamovu klupu još kada su Modri prošle godine golom Vide u 98. minuti izbacili Ludogorec, klub koji je tada vodio Bugarin. Petev je priznao kako je pregovarao sa Dinamom pre nego što je prošle jeseni po treći put preuzeo Jurčić, ali da nisu da se dogovore.


(FOTO: Screanshoot Youtube)

Izabrane vesti


tagovi

Dinamo ZagrebEvropaHrvatskaIvajlo Petev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara