"Igrači Borca su već pronašli ili traže nove klubove"
"Igrači Borca su već pronašli ili traže nove klubove"

Direktor Borca: Kakav bi plasman tek bio da je bilo dovoljno hrane...

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.15. | 12:41

"Nije baš sve tako, bilo je novca, možda ne dovoljno, ali sam siguran da će uskoro biti finansija i da će uz Auto Čačak i Bavarija motors biti još sponzora u Borcu“, rekao je Ivan Stevanović

Igrači Borca su već pronašli ili traže nove klubove

Utakmicom sa beogradskim Partizanom Borac je završio uspešnu jesen u Superligi Srbije. Čačani su zauzeli odlično treće mesto sa identičnim bodovnim skorom kao i drugoplasirani Čukarički i bodom više od četvrtoplasiranog Partizana. Direktora Borca Ivana Robija Stevanovića poziv MOZZART Sporta zatekao je u krugu porodice.
„Odmaramo ae malo, tako smo se dogovorili, da se slegnu stvari, dva-tri dana, pa da od ponedeljka krenemo u akciju. Ubeđen sam da ćemo na proleće voditi i značajniju ulogu u ligi, osećaj me nikad nije prevario, stabilizovaćemo se u svim nivoima“, ističe Stevanović.

Izabrane vesti

Iskusni vezista Dušan Mićić u razgovoru za naš portal otkrio u kakvom je razulu čačanski Superligaš, kao i da u pojedinim trenucima nije bilo hrane u klubu…
„Pa šta bi tek uradili i kakav bi plasman bio da je bilo 'dovoljno hrane'. Nije baš sve tako, bilo je novca, možda ne dovoljno, ali sam siguran da će uskoro biti finansija i da će uz Auto Čačak i Bavarija motors biti još sponzora u Borcu“.

Mićić o potpunom raspadu sistema u Čačku: Ovakav Borac ne bih poželeo nikome!

Da li aludirate na novog potencijalnog generalnog sponzora koji je odavno zainteresovan da parafira ugovor sa klubom?
„To je pitanje za gradske oce, oni su upućeni u te razgovore koji traju“.

Šta će biti sa trenerom Kosanovićem, pojedinim igračima koji su najavili odlazak?
„Pitanje za sportskog direktora Slobodana Ilića, ali poznajući ga znam da će sve skockati još bolje i da ćemo imati još jači sastav. Siguran sam da ćemo se stabilizovati i iz svega izaći još jači“, zaključio je Stevanović.

Piše: Đurđe Mečanin
(FOTO: djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

SuperligaSrbijaIvan StevanovićDušan MićićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara