"Ristović (u sredini)"
"Ristović (u sredini)"

Direktor Zvezde: Bilo je prilično neprijatno...

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.04.15. | 23:57

"Oni nisu bili uhapšeni, jer za to nije bilo nikakvog razloga, ali su opet na neki način bili lišeni slobode, što je zaista neshvatljivo", poručio je Davor Ristović

Ristović (u sredini)

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda Davor Ristović, reagovao je konstatacije iz tabora Partizana, da su na klupi pored terena sedele vođe Delija.

Izabrane vesti

Ristović je poručio da su u pitanju bili prijatelji kluba.
"Zajedno sa ekipom na utakmicu je došlo nekoliko članova i prijatelja kluba u tačnom broju koji je bio predviđen i dogovoren sa predstavnicima Partizana na sastanku za bezbednost koji je održan pre utakmice. Međutim, na poluvremenu nekolicini tih ljudi je iz nekog razloga nije dozvoljeno da se vrate u halu i ne znam na čiju inicijativu je došlo do takve odluke. Policija i Žandarmerija im nije dozvolila ponovni pristup u halu, a tokom drugog poluvremena zadržani su u jednoj od prostorija u Pioniru. Bilo je to prilično neprijatno, jer oni nisu bili uhapšeni, jer za to nije bilo nikakvog razloga, ali su opet na neki način bili lišeni slobode, što je zaista neshvatljivo", poručio je Ristović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Davor RistovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara