""
""

Dmitrović: Remi s Javorom je realan rezultat

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.09.16. | 13:30

Trener Borca je zadovoljan borbenošću Zebri uprkos nervozi u igri

U Čačku se na utakmicu između Borca i Javora gleda kao na svojevrstan regionalni derbi. Kada je tako, onda ne treba da čudi činjenica da je želja fudbalera i jedne i druge ekipe u nekim trenutcima minulog meča 10. kola Superlige rezultovala i po nekim kiksom. Ipak, naglašavamo da se Borac nije loše pokazao, pa je nerešen rezultat i 1:1 s ekipom iz Ivanjice ujedno i realan ishod meča. Tako nekako razmišlja i trener Borca, Ljubiša Dmitrović, apostrofirajući da je Javor ekipa koja ume da igra na rezultat.

Izabrane vesti

„Očigledno je da smo igrali pod nešto većim pritiskom. Realno, imali smo periode dobre igre,ali usled te nervoze i solidnih momenata u prvih dvadeset minuta usledio je pad u drugom delu poluvremena. Posledično, Javor je imao dobru šansu koju je propustio da realizuje“, kaže Dmitrović, i naglašava, potpuno realno da je nerešen ishod možda i najrealniji rezultat komšijskog derbija.


„Nismo klonuli duhom posle nesrećnog auto-gola, ali smo zasluženo stigli do izjednačenja. Igrači su se borili, ali smo na suprotnoj strani imali iskusan tim koji zna da igra na rezultat. Kako se utakmica odvijala zadovoljan sam osvojenim bodom“ rekao je trener Borca Ljubiša Dmitrović nadovezavši se na konstataciju trenera Javora, Miloša Veselinovića koji je izjavio da je Borac pred kraj utakmice, odnosno nakon izjednačenja bio bliže pobedi.

Piše: Miloš Milić

(FOTO: Printscreen)


tagovi

SuperligaMiloš VeselinovićLjubiša DmitrovićJavorBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara