Đerlek posle prvenca: Odradili smo sve po planu

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.09.18. | 21:40

Vezista crno-belih kaže da je dobra igra u Večitom derbiju motivisali i igrače sa nešto manjom minutažom

Mladi vezista Armin Đerlek na kup meču sa Kolubarom postigao je takmičarski prvenac u dresu Partizana, a sumirajući utiske posle meča, ocenio je da su igrači sa manjom minutažom dobro odradili posao.
“Kolubara je jedna čvrsta ekipa, bili su više orijentisani na defanzivu i iz nekih kontri pokušali da nas ugroze. Kada su dali gol uneli su malu neizvesnost zadnjih desetak minuta utakmice. Pohvalio bih atmosferu i organizaciju, tribine su bile pune i sve je bilo u najboljem redu, pravi fudbalski ambijent”, kazao je Đerlek za klupski sajt.

Pored njega, trener Mirković je u utakmici sa Kolubarom dao šansu igračima koji su u prethodnom periodu bili u drugom planu.
“Igrači koji su imali veću minutažu i koji su izneli dosada veliki broj utakmica dobili su poštedu i samim tim utakmicu je ostalo da iznesu igrači sa manjom minutažom. Dobili smo instrukcije od šefa, odradili sve po planu i zasluženo pobedili”.

Izabrane vesti

Đerleku je za gol asistirao Slobodan Urošević, a levi bek je bio u istoj ulozi i kod prvog pogotka Partizana koji je postigao Nemanja Nikolić.
“Sloba i ja smo generalno tokom cele utakmice dobro sarađivali i u toj situaciji kada sam postigao gol stvarno mi je odlično asistirao”.

Da li je dobra igra u Večitom derbiju motiv putokaz kako dalje u nastavku sezone.
“Naravno, posle derbija smo dobili veliko samopouzdanje i veru u sebe. Mislim da smo na pravom putu i nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim igrama”.

Foto: FK Partizan


tagovi

Armin Đerlek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara