Đoković: Flouter je bio koban, teško ću na Fajnal for

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.03.18. | 16:52

"Sve se odigralo u deliću sekunde. Zbog velikog bola morali su da me iznesu sa terena. Već sam imao pregled, ustanovili su da sam istegao lateralne ligamente", naveo je reprezentativac Srbije

Najbolji košarkaš čačanskog Borca Ilija Đoković kaže da će pokušati da ubrza oporavak od povrede ligamenata kolena, ali da su šanse da zaigra ne završnom turniru Druge jadranske lige mere promilima.
“Samo sam odigrao pik na centrali, bacio flouter sa desne noge, a dočekao sam se na levu. U tom trenutku Milisavljević me je gurnuo telom, sviran je faul, dočekao sam se na levu nogu i u tom momentu osetio sam bol u kolenu. Sve se odigralo u deliću sekunde. Zbog velikog bola morali su da me iznesu sa terena. Već sam imao pregled, ustanovili su da sam istegao lateralne ligamente", rekao je Đoković.

Završni turnir druge Jadranske lige održaće se 3. i 4. aprila u Čačku.
“Kako sada stvari stoje, propustiću F4. Dao bih sve da nije došlo do ovoga. Pokušaću da ubrzam rehabilitaciju, nadam se da postoji šansa da se skrati period oporavka, ali u ovom trenutku gotovo izvesno je da neću nastupati na završnom turniru ABA 2 lige“, zaključio je Đoković.

Izabrane vesti

Piše: Đurđe MEČANIN
Foto: Starsport


tagovi

Ilija ĐokovićKK Borac ČačakKK Dinamik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara