"Dmitrović"
"Dmitrović"

Dmitrović prvi izbor Alkorkona: Pravimo tim za ulazak u Primeru!

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.08.15. | 15:33

"Tek sam par dana u ekipi, priključio sam se pripremama u Marbelji i trenutni utisci su jako pozitivni. Normalno da mi je potreban period adaptacije, ali svi su me lepo prihvatili", poručio je golman mlade reprezentacije Srbije

Dmitrović

Bivši golman Crvene zvezde i čuvar mreže mlade selekcije Srbije Marko Dmitrović je iz Čarltona ustupljen na jednogodišnju pozajmicu španskom drugoligašu Alkorkonu. Dmitrović za MOZZART Sport ističe da je presudila želja Španaca da dođe u klub i bude prva opcija na golu tima iz Madrida.
"Pre svega moram da kažem da je isti vlasnik ova dva kluba, a da sam ja prihvatio novonastalu situaciju jer su mi potrebne igre u kontinuitetu. Tek sam par dana u ekipi, priključio sam se pripremama u Marbelji i trenutni utisci su jako pozitivni. Normalno da mi je potreban period adaptacije, ali svi su me lepo prihvatili", podvlači Dmitrović.

Izabrane vesti

Veoma brzo će da startuje i novi šampionat, vi u prvom kolu dočekujete Majorku.
"Jedva čekam prvi duel, liga je jaka, pravi se tim za najviši plasman i ulazak u Primeru. Liga je tehnički zahtevnija od Premijer lige, ja sam branio samo jednu prijateljsku utakmicu protiv Saragose i sad očekujem nove provere za vikend. Na startu šampionata se očekuje pun stadion, imamo navijače koji nas u potpunosti podržavaju. Inače, Madrid je prelep, klima je dobra, u fazi sam traženja stana i potpune adaptacije".

Dmitrović se nada da će dobrim odbranama zaslužiti poziv i u seniorsku reprezentaciju.
"Verujem u sebe i svoje odbrane, zašto ne jednog dana i "A" selekcija".

Golman Alkorkona pomno prati igre naših timova, Partizana i Vojvodine, na međunarodnoj sceni.
"Izuzetno mi je drago zbog Partizanovog prolaska dalje, verujem da će se plasirati u grupnu fazu. Imaju kvalitet za Ligu šampiona. Takođe, pratim Vojvodinu, izuzetno mi je drago i zbog Lala, neće biti lako, ali očekujem i njihov prolazak", zaključio je Dmitrović.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

ŠpanijaMarko DmitrovićEvropaalkorkon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara