Dobre vesti ili lukava taktika Liverpula? Samo Keita van stroja

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.10.18. | 15:31

Nemac odbio da pruži jasnu sliku o statusu svog igračkog kadra

Delovalo je vrlo neprijatno za Jirgena Klopa i navijače Liverpula, ali situacija oko povređenih igrača Redsa očigledno nije toliko neprijatna kao što se činilo prethodnih dana.

Strateg kluba sa Enfilda je na konferenciji za štampu pred meč sa Hadersfildom rekao da je samo jedan od četvorice povređenih igrača sigurno van stroja, a da će se za ostale tek znati tačno stanje.

Izabrane vesti

Nemac kao da je želeo da sakrije tačan odgovor na to da li zna na koga će sve moći da računa u ovoj utakmici.
"Ne stvarno. Mi smo imali trening juče i nekoliko igrača je treniralo, tako da ćemo videti kako će oni reagovati na to. Jedna stvar je samo sigurna, a to je da Nabi Keita neće biti dostupan, sa ostalima moramo da vidimo kako se razvija situacija. To je to", rekao je Klop.

Posebno interesovanje vladalo je za status Virdžila van Dajka, koji je imao problema sa povredom rebara.
"Svi ste videlo kada je izašao na utakmici sa Sautemptonom, nije bilo većih problema. Vratio se vrlo brzo. Fudbaleri moraju puno da igraju sa nekom vrstom bola. Sada je sve u redu, on više nema problema sa tim", rekao je Klop.

Liverpul odmah posle utakmice sa Hadersfildom (subota 18.30) otpočinje pripreme za utakmicu sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. Baš taj prvenstveni meč bi mogao da pokaže tačno stanje nekih igrača, odnosno da li će oni biti sposobni da izdrže maksimalne napore na utakmici sa srpskim šampionom.

U mečevima Lige nacija povrede su pored Van Dajka i Keita pretrpeli i Sadio Mane i Mohamed Salah.

Foto: Action images


tagovi

Jirgen KlopVirdžil van DajkSadio ManeMohamed SalahBalde Keita

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara