""
""

Dobre vesti iz Monaka: Falkao sve bliži Mundijalu

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.03.14. | 17:42

Sjajni kolumbijski napadač poručuje da oporavak od povrede kolena ide dobro i da nije daleko trenutak kada će opet moći da šutira loptu

Izgledalo je kao surova realnost da će najbolji igrač Kolumbije i jedan od najboljih fudbalera sveta Radamel Falkao propustiti Mundijal u Brazilu zbog povrede ligamenata kolena, ali poslednjih dana stižu ohrabrujuće vesti o njegovom oporavku.

Izabrane vesti

Popularni El Tigre veruje da će se oporaviti do početka najveće smotre svetskog fudbala i povesti Kolumbiju u mundijalske bitke.
„Radim sve što je potrebno kako bih bio spreman za Brazil, ali ne želim da požurujem proces oporavka“, rekao je Falkao.

Jedan od najboljih golgetera današnjice naglasio je da se sada dobro oseća i da je „koleno u prvoj fazi oporavka odlično reagovalo“.
„Nije bilo nikakvih problema i čini mi se da nije daleko trenutak kada ću moći da šutiram loptu“, rekao je Falkao.

On je napomenuo da i sada u procesu oporavka ima vežbe sa loptom.
„Ništa komplikovano, radi se o jednostavnim vežbama, kako ne bih izgubio osećaj za loptu“, otkrio je Falkao u intervjuu španskoj "Marki".

Kolumbijac je priznao da ga „ubija to što mora da gleda fudbalske utakmice samo na televiziji“.
„Oporavak je dosadan proces. Neki dani su dobri, neki nisu, treba samo biti jak. Lično, sve ovo podnosim dobro, a mnogo mi je pomogla činjenica da sam sličnu povredu imao i pre nekoliko godina kada sam igrao za River Platu. Zato sada sve prihvatam opušteno i smireno“, poručio je napadač Monaka.

On je naglasio da neće dozvoliti da mu želja da učestvuje na Mundijalu u Brazilu poremeti proces ozdravljenja kolena i sa velikim žaljenjem prihvatio vest o povredi golmana Barselone Viktora Valdesa.

(FOTO: Action images)


tagovi

SP 2014reprezentativni fudbalRadamel FalkaoMonakoLiga 1Južna AmerikaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara