""
""

Dobre vesti za Karvahala, Real neće kupovati desnog beka

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.10.17. | 12:53

Ne zna se kada se vraća starter, a Zidan veruje u dvojicu rezervista

Dobre vesti su danas stigle za navijače Real Madrida. Prema poslednjim informacijama, standardni desni bek Dani Karvahal se uspešno leči od virusa koji mu je napao srce. Reč je o ranoj fazi perikarditisa koja je mogla da izazove ozbiljne srčane smetnje i dugačku pauzu.

Izabrane vesti

Realov tim lekara u kombinacija sa još nekim poznatim kardiolozima su prethodnih dana lečili Karvahala kombinacijom antiflamatornih lekova i aspirina. Tretman se pokazao kao uspešan i virus je saniran. Međutim, datum povratka na teren još nije poznat, pošto lekari žele da urade dodatne testove i budu sigurni da je Karvahal 100 odsto spreman za maksimalne napore.

Kolika god bude pauza standardnog defanzivca, Real je odlučio da ne traži pojačanje na poziciji desnog beka. Zidanov izbor je da forsira Nača Fernandeza, koji je do sada imao ulogu džokera u poslednjoj liniji i pokrivao skoro sve pozicije kada je to bilo potrebno. Druga opcija je da šansu postepeno dobija talentovani Ašraf Hakimi. Momak koji je igra za B tim i o čijem se potencijalu odavno priča u Madridu. Marokanac bi trebalo da dobija šansu u Kupu kralja, kao i na klupi za rezervne igrače u ligaškim duelima. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Dani KarvahalPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara