""
""

Dobre vesti za Partizan, Tun bez municije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.08.13. | 16:10

Rival crno-belih u kvalifikacijama za Ligu Evrope odigrao samo 0:0 na gostovanju Sionu, u šestom kolu prvenstva Švajcarske. Vilotić strelac u pobedi Grashopersa

Skromnu uvertiru napravio je Tun uoči revanša sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Protivinik crno-belih na završnom stepeniku do grupne faze odigrao je samo 0:0 u šestom kolu švajcarskog prvenstva, na gostovanju Sionu.

Trener Urs Fišer opredelio se za proverene snage i na teren poslao sledeći sastav: Favr, Lithi, Sulmoni, Hediger, Zufi, K. Šneuvli (od 83. Martinez), Vitver, Zigfred, Sanogo, M. Šnevli (od 74. Sadik), Kasio (od 69. Nelson Fereira).

Izabrane vesti

Srpski internacionalac Miloš Krstić ponovio nije bio ni na klupi ze rezerve.

Revanš meč Tun – Partizan na programu je u četvrtak, od sati na stadionu, koji ima veštačku travu, zbog čega će izabranici Vuka Rašovića posle današnjeg meča sa kragujevačkim Radničkim trenirati na stadionu BASK-a ili u Staroj Pazovi.

Inače, u Švajcarskoj je danas igrao i Grashopers, koji je slavio na gostovanju kod Jang Bojsa sa 1:2 u meču u kojem je prvi gol postigao bivši prvotimac Crvene zvezde Milan Vilotić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvropaLiga EvropeFK PartizanŠvajcarska 1Tun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara