"Viktor Lindelef"
"Viktor Lindelef"

Dogovoreno: Junajted pravi Benfiki rekordni transfer! Priča se proširila na još jedno ime

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.12.16. | 15:17

Erik Baji dobija društvo u odbrani

Viktor LindelefErik Baji je bio pun pogodak, ali odbrana Mančester junajteda još nije po volji Žozea Murinja, koji je zbog toga požurio da pronađe i drugog štopera. Zabrinut da bi drugi evropski velikani mogli da mu ga preotmu, Murinjo je hitro reagovao i dogovorio dolazak Benfikinog Viktora Lindelefa!

Ugleda A Bola piše da je transfer dogovoren na jučerašnjem sastanku Luisa Filipea Vijeire i Eda Vudvorda i da će Lindelef postati najvredniji posao u istoriji Benfike pošto će Junajted na ime obeštećenja izdvojiti 45.000.000 evra! Ukupna suma bi, u zavisnosti od partija 22-godišnjeg defanzivca, mogla da naraste i na celih 60.000.000 evra. Ali će Junajted sa vršnjacima Bajijem i Lindelefom imati možda i najtalentovaniji štoperski tandem na svetu.

Izabrane vesti

A možda neće ni tu stati. A Bola piše da se priča oko Lindelefa proširila i na 23-godišnjeg desnog beka Nelsona Semeda s razlikom da u njegovom slučaju Benfika nije raspoložena na januarski rastanak, jer smatra da bi bilo previše za njenu poslednju liniju da u mesec dana ostane bez dvojice odbrambenih fudbalera. Međutim, postoji prostor za kompromis. Semedo bi tako već u januaru potpisao za Mančester junajted, ali bi do kraja sezone ostao u Lisabonu.

Ali da se vratimo još malo na Lindelefa. Koliko ovog momka cene u svetu fudbala najbolje govori podatak da će, ako se A Bolina saznanja ispostave kao tačna, a obično bude tako, on Šveđanin biti skuplji od Aksela Vitsela (Zenit/40.000.000), Renata Sančesa (Bajern/35.000.000 s opcijom da na osnovu premija obeštećenje naraste na celih 80.000.000), Anhela di Marije (Real Madrid/33.000.000)...

(FOTO: Action Images)


tagovi

BenfikaEngleskaEvropaPortugalPremijer ligaViktor Lindelef

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara