""
""

Dogovoreno: Partizan oblači Najki dresove

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.04.16. | 17:53

Crno-beli pronašli novog tehničkog sponzora, ugovor važi od 1. juna

Još jedan svetski gigant stiže u Humsku 1. Umesto Adidasa, sa kojim je sarađivao minulih šest godina, Partizan će ovog leta promeniti tehičkog sponzora i svoje fudbalere obući u opremu Najkija.

Crno-beli su dogovorili saradnju sa poznatom američkom kompanijom, sa kojom će ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji potpisati u narednih meseci i po dana. A on će postati važeći 1. juna, kad istekne dugogodišnje partnerstvo sa Adidasom.

Izabrane vesti

Ugovor između Partizana i Najkija trebalo bi da bude potpisan do leta 2018, uz mogućnost da se produži za još dve godine.

Ogromne zasluge za realizaciju ovog posla idu na račun novog direktora marketinga, Predraga Vujovića, poslednjih meseci vodio je intenzivne pregovore sa predstavnicima ove firme i isposlovao najbolju moguću opciju za klub. Sve u saradnji sa Nenadom Danilovićem, nekadašnjim portparolom crno-belih, sada članom marketing tima, za kojeg se veruje da je uspostavio kontant između dve strane, posle čega se ušlo u pregovore.

Partizan je minulih meseci imao ponude brendova kao što su Đivova, Humel i Makron, ali su veličina i globalna rasprostranjenost Najkija, kao i sadržaj ponude prevagnuli da se Partizan odluči za kompaniju koja, između ostalih, sponzoriše Barselonu, Romu, Inter, Mančester Siti... Među beneficijama koje će donet saradnja sa Najkijem je i organizacija turnira mlađih kategorija, plaćena putovanja u inostranstvo za selekcije omladinske škole (na turnire sa ekipama kojim je ova firma sponzor), kao i niz aktivnosti na planu razvoja marketinga.

Debi u novim Najkijevim dresovima fudbaleri Partizana će imati, najverovatnije, sredinom jula, u okviru kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag VujovićFK PartizanNenad DanilovićNajkidresovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara