Dok čeka povratak u Nemačku Sančo se provodi uz plesačicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.01.24. | 02:50

Fudbaler Mančester Junajteda u zagrljaju Nigerijke

S obzirom na to da Džejdon Sančo nema nameru da se izvini Eriku Ten Hagu zbog kritika u javnosti, kao i da se ne nazire da bi Mančester Junajted uprkos lošim izdanjima ekipe uskoro mogao da otpusti holandskog trenera, za engleskog reprezentativca vrata Old Trafordove svlačionice još neko vreme biće zatvorena.

Po vestima iz Nemačke koje su se pojavile na ulasku u 2024. godinu, loše odnose u engleskom klubu pokušaće da iskoristi Borusija Dortmund i vrati na Vestfalen svoju nekadašnju zvezdu. Kako je Sančo igrao u Nemačkoj najbolje pokazuje podatak da je prodat Junajtedu pre dve godine i po godine za 85.000.000 evra.

Izabrane vesti

Mladi napadač pored svađe sa trenerom Ten Hagom ni igrama od dolaska na Ostrvo nije zaslužio mnogo veću minutažu, pa rastanak deluje kao najbolje rešenje. U Dortmundu izgleda veruju da će uspeti da ožive Sančovu karijeru, a i on se čini zadovoljnim zbog mogućeg povratka na dobro poznat teren. Dok čeka rasplet situacije, vreme provodi u društvu nigerijske plesačice i koreografkinje Kokaine, bivše devojke pevača Majorkuna.



tagovi

EXTRA TIMEDžejdon Sančo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara