""
""

Dok je Runi cirkao, Lalana i Henderson gledali gole žene

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.11.16. | 10:24

Novi pikantni detalji sa priprema reprezentacije Engleske

Kao raspuštena banda deluje engleska reprezentacija otkako je vodi Geret Sautgejt. Čim se završila reprezentativna puza i igrači vratili obavezama u Premijer ligi, tabloidi su počeli da čeprkaju po njihovom minulom radu dok su boravili u kampu nacionalnog tima. A mislili ste da je "splavarenje" omiljena aktivnost samo srpskih fudbalera...

Izabrane vesti

O sada već na daleko čuvenoj pijanci Vejna Runija piše se danima, a najnovije interesantno otkriće je  podatak da su Adam Lalana i Džordan Henderson bili još ubojitiji od kapitena koji se samo naroljao na svadbi.

Njih dvojica su, naime, iste večeri seli u kola i odvezli se 350 kilometara južnije u Bornmut u gde su ostali do 04.30 sledećeg jutra i to u striptiz baru. Tabloid San prenosi da su se celu noć provodili i uživali u lepim devojkama.
“Lepo su se provodili dok su devojke igrale na podijumu. Mnogi gosti su bili šokirani jer su znali da ih očekuje utakmica sa Španijom”, ispričao je jedan od gostiju noćnog kluba.

Lalana je, navodno, pio pivo te večeri dok se Henderson orijentisao na vodu. Ipak, jedna od plesačica otkrila je da je Lalana stalni gost ovog lokala i da često dovodi saigrače sa Enfilda.
“Sve devojke poznaju Adama jer dolazi redovno ovde i dovodi saigrače. Lalana i Henderson su cele večeri sedeli i cirkali, a nekoliko puta su pozvali i neke od devojka da im se pridruže i odigraju plesove za njihove drugare”, ispričala je jedna od plesačica.

Ipak, sledećim navodima ga je "ubila" i tvrdi da je vezista Liverpula velika stipsa.
“Lalana je postao arogantan u poslednje vreme, što nam nije baš prijatno. Inače, radi se i o velikoj stipsi koja slabo plaća plesačicama. Takođe, nisam siguirna da su njihove supruge srećne kada saznaju da im muževi putuju na drugi kraj zemlje kako bi gledali druge gole žene”, zabrinula se na kraju sagovornica Sana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adam LalanaDžordan HendersonEngleskaEvropaLiverpulmeđunarodni fudbalPremijer ligareprezentacija EngleskeStriptizeteVejn Runi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara