"Alivodić"
"Alivodić"

DOMAĆA PIJACA: Alivodić trenira s Vojvodinom, Novi Pazar doveo mladog reprezentativca Austrije

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.01.15. | 15:09

Konkurenciju pojačavaju i Donji Srem i Radnički iz Niša

AlivodićDok traje potraga za novim angažmanom, Enver Alivodić ne želi da sedi skrštenih ruku, već se vratio u Novi Sad i vredno trenira sa Vojvodinom. Lale su tu priliku iskoristile i započele pregovore s najboljim igračem, koji je dovođen u vezu sa Partizanom, a epilog bi trebao da bude poznat koliko već danas, najkasnije sutra.

S druge strane Novosađani su izgleda pronašli rešenje za napadača. Kamerunac Džon Meri, koji se nalazi na probi, ostavio je dobar utisak u prijateljskom meču sa Bačkom (2:1), tako da će najverovatnij potpisati ugovor sa Lalama.
„Meri je bio bolji nego na prethodnoj utakmici. Vidi se da zna, da ima ideju, tako da ćemo videti šta ćemo sa njim“, rekao je trener Zoran Marić, a prenosi Sport.

Izabrane vesti

Živo je i u Novom Pazaru. Reprezentativac Austrije do 19 godina Armin Masović potpisao je za Novopazarce. Masović igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Donji Srem je angažovao Miloša Josimova, koji je godinu i po dana proveo u Slovanu iz Bratislave, a iz Omana se vratio Đorđe Vukobrat.

Radnički iz Niša doveo je Miroslava Markovića. On dolazi iz ekipe Jedinstvo iz Bošnjaca, člana Zone Jug, potpisao je trogodišnji ugovor i konkurisaće za poziciju bočnog napadača".

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015FK VojvodinaSuperligaNovi PazarEnver Alivodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara