"Rusmir"
"Rusmir"

DOMAĆA PIJACA: Đorđević stigao u Lučane, Rusmir veran Pazarcima, novo pojačanje na Banjici

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 12:44

Doskorašnji desni bek Crvene zvezde bio he na listi želja Olimpije iz Ljubljane, ali je u dogovoru sa menadžerom Zoranom Đurićem procenio da je najbolje da prolećni deo sezone provede u Dragačevu

Rusmir

U trenucima dok se Crvena zvezda i Partizan bore da sastave što jače timove za prolećni deo sezone, ostali superligaški timovi marljivo rade kako bi skrpili što kvalitetnije ekipe.

Izabrane vesti

Nakon što je predstavio prvo pojačanje, Matiju Ljujića, beogrdski rad bi prema najavama Sporta danas trebalo da potpiše ugovor i sa iskusnim levim bekom Milošem Obradovićem, koji sporazumno raskinuo ugovor sa Voždovcem i preseliće se na Banjicu.

Doskorašnji desni bek Crvene zvezde Predrag Đorđević potpisao je ugovor sa lučanskom Mladosti. Đorđević je bio na listi želja Olimpije iz Ljubljane, ali je u dogovoru sa menadžerom Zoranom Đurićem procenio da je najbolje da prolećni deo sezone provede u Dragačevu, piše Žurnal.

Novi Pazar je produžio saradnju sa Dejanom Rusmirom na još šest meseci, a u klub se vratio i Vladimir Radivojević, nakon neuspelog transfera u kazahstanski Kazjar, piše Žurnal. Generalni sekretar superligaša sa Jošanice Redžep Korać izjavio je i da neće biti produžena saradnja sa defanzivcem Partizana Stefanom Savićem, koji je bio pozajmljen Novom Pazaru.

(FOTO: MN press)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Vladimir RadivojevićSrbijaPredrag ĐorđevićMladost LučaniDomaća pijacaDejan Rusmir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara