""
""

Domino efekat: Repeša ide iz Olimpije! Želja Italijana je Plaza, a tada bi Mršić bio jedan od kandidata za Unikahu

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.06.17. | 14:51

Komešanje na trenerskoj mapi dovodi do brojnih spekulacija

Ova sezona se po Olimpiju Milano završila na najgori mogući način, pa je gotovo izvesno da će Jasmin Repeša napustiti kormilo Manekena i to je glavna vest. Uz njega klub će napustiti Džamal Meklin, Riki Hikman i Rakim Sanders. Miroslav Raduljica je već slobodan igrač.

Italijani sada traže zamenu na klupi, a prema informacijama španskih medija njihova velika želja je Đoan Plaza, trener Unikahe. Plaza ima opciju da bude otkupljen za 150.000 evra, a Milano razmatra tu opciju. Naravno, Plaza već ima mogućnost da vodi klub u Evroligi tako da je pitanje koliko je ovo realna opcija.

Izabrane vesti

Italijanski klub bi voleo da vidi Serđa Skariola na klupi, ali mu to obaveze na klupi reprezentacije Španije ne dozvoljavaju.

Isti izvor piše da bi u slučaju eventualnog odlaska Plaze iz Unikahe opcije za taj klub bile Čus Vidoreta (Tenerife), Veljko Mršić (Cedevita) i Focis Kacikaris (Mursija). 

Svi imaju ugovore za narednu sezonu tako da je pitanje koliko je to realno. Ali, kada su transferi u pitanju uvek postoji mogućnost da dođe do iznenađujućih situacija.

Kakogod, Olimpija će biti u potrazi za novim trenerom.


tagovi

Veljko MršićJasmin RepešaItalijaEvropaEvroligaĐoan PlazaArmani Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara