Dončiću, ne smeš da pogrešiš!

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.04.18. | 08:56

Šampionska trka udvoje na Malti. Tim srpskog stručnjaka moraće da čeka i kikseve vodećeg Balzana

Titula je nadohvat ruke, kiks je zabranjena reč. Tri runde pred spuštanje zavese na malteško prvenstvo, Valeta zaostaje za liderom Balzanom - klubom koji je proteklog leta sklopio saradnju sa Crvenom zvezdom - jedan poen. Računica je prosta: tim srpskog stručnjaka Danila Dončića ne bi smeo da zabrlja u duelima sa Hamrunom, Florijanom, odnosno Gzirom i prinuđen je da čeka neuspeh Balzana protiv Taršina, Senglija ili aktuelnog šampiona Hibernijansa u poslednjem kolu.

Težak raspored pokazaće od čega su sačinjeni Dončićevi puleni. Jer, pored okršaja sa Florijanom i Gzirom, koji se bore za mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u glavni grad danas stiže prilično neprijatan gost. Međutim, olakšavajuća okolnost jeste da je Hamrun svih šest pobeda na strani beležio protiv ekipa iz donjeg doma, dok je jedini preostali bod van svog terena otkinuo Hibernijansu.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Valeta je bez poraza kod kuće, ali su je česti remjiji na stadionu Sentenari i doveli u situaciju da zavisi od drugih. U svakom slučaju, samopouzdanje Valetinih fudbalera je na visokom nivou, o čemu svedoče i tri uzastopne pobede. Iako je Hamrun ostao neporažen na dva minula susreta sa Valetom, tradicionalno se u prestonici provodi kao bos po trnju, budući da je u protekloj deceniji samo jednom izvukla bod (2011. godine - 1:1), a preostalih osam utakmica je izgubila uz dva do šest primljenih golova (ukupno 33)!

MALTA 1 - 24. KOLO

Nedelja
16.00: (2,85) Slijema (3,60) Florijana (2,05)
18.00: (1,25) Valena (4,80) Hamrun (9,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock, Printscreen


tagovi

sportsko klađenjevaletaBalzanMaltaDanilo Dončić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara