"Uljare"
"Uljare"

Dortmund? Neka hvala! Ide Ulare u Premijer ligu i zatvara vrata Filipu Đurčiću

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.15. | 17:42

Belgijanac potpisao ugovor na pet godina sa Stršljenovima

Uljare

Tražio ga je Dortmund celo leto, želeo ga je Vest Hem, potraživao Sanderlend, ali je Obi Ulare ipak odlučio da potpiše petogodišnji ugovor sa Votfordom. Ovaj 19-godišnji Belgijanac u Stršljenove dolazi iz Klub Briža.

Izabrane vesti

Iako ima samo 19 godina privukao je pažnju mnogih evropskih klubova. Podatak da je ovaj napadač visok blizu dva metra (196) svakako je dovoljna atrakcija za menadžere. Za reprezentaciju Belgije do 19 godina na šest mečeva postigao je pet golova. U dresu Klub Briža prošle godine odigrao je 33 meča i dva puta je bio strelac.

Sama činjenica da ga je Votford potpisao na pet godina jasan je signal da Stršljenovi žele da Ularea oblikuju i kasnije prodaju za mnogo veći novac.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, dolazak Obija Ularea iz Briža je stopirao prelazak Filipa Đuričića u Votford. Propao je i poslednji pokušaj da Đuričić nađe klub i sada ostaje u Benfiki do januara.

Pored Ularea, u Vorford je stigao i Viktor Ibarbo. On je na Ostrvo stigao na pozajmicu iz Rome jer je Vučica na toj poziciji dovela Edina Džeka i Mohameda Salaha pa je zato odlučila da pošalje Ibarba negde gde će imati veću minutažu.

(FOTO: Action images)


tagovi

votfordRomaPremijer ligaprelazni rok 2015Klub BrižFilip ĐuričićEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara