""
""

Došao trenutak za plan D: Partizan hoće Vasilića na desnom beku

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.08.13. | 09:48

Klub iz Humske očjanički traži rešenje za desnu aut liniju, pošto Aksentijević nije zadovoljio, a propali su pokušaji sa Lartijem i Markom Petkovićem. Sloboda za svog defanzivca želi Brašanca

Hoće li Partizan konačno dovesti desnog beka? To je prioritet crno-belih u finišu prelaznog roka. Vremena je sve manje, tako da je klub prinuđen da deluje brzo i konkretno. Povratak Aksentijevića se pokazao kao promašaj, a od dolazaka mladog reprezentativca Gane Lartija i Marka Petkovića iz OFK Beograda nije bilo ništa. Izgledalo je kao izvesno da će Petković biti rešenje problema, sve je bilo dogovoreno, ali je mladi defanzivac u minut do 12 promenio mišljenje i odbio Partizan.

Izabrane vesti

Do kraja prelaznog roka je još par dana i nova želja Partizana se zove Jovica Vasilić, piše Sportski Žurnal. Desni bek užičke Slobode se i ranije pominjao kao moguće pojačanje, ali sada je interes crno-belih daleko veći nego tada. Vasilić ima 23 godine i jedan je od najstandardnijih igrača užičkog sušperligaša. U slučaju da Vasilić ode u Partizan želja Slobode je da u suprotnom smeru krene Darko Brašanac. Mladi vezista se nije naigrao u Humskoj i Užičani smatraju da bi kod njih imao prostora da iskaže sav svoj potencijal.

Međutim, kako saznaje MOZZART Sport postoji opcija da Partizanu posao za Vasilića pokvari Crvena zvezda! I večiti rival traži desnog beka, a pošto Petković po svemu sudeći ostaje u OFK Beogradu, Vasilić je jedna od opcija i već je bilo nekih kontakata sa ljudima sa Marakane. Problem za realizaciju transfera je podeljenost mišljenja u Zvezdinoj upravi kada su Vasilićevi kvaliteti u pitanju.

Kako god, prelazni rok traje još tri dana tako da će uskoro biti poznato u kom klubu će završiti Jovica Vasilić i kako će večiti rivali rešiti problem desnog beka.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdadarko brašanacJovica VasilićFK Partizansloboda užiceSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara