""
""

Došlo vreme za rastanak: Pečnik ide u Kinu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.12.14. | 16:42

Drugoligaš iz najmnogoljudnije zemlje sveta Ćingdao zainteresovan za Zvezdinog univerzalca

Došlo je vreme za rastanak Nejca Pečnika i Crvene zvezde. Na nagovor saigrača univerzalac iz Slovenije vratio se letos u redove srpskog šampiona, ali izgleda da će na sutrašnjem meču u Lučanima jedan od ljubimaca Delija završiti misiju u crveno – belom dresu.

Naime, kako navodi slovenački portal Nogomanija Nejc Pečnik će ove zime nastaviti karijeru u Kini. Za njegove usluge zainteresovan je tamošnji drugoligaš Ćingdao koji sa klupe predvodi Nejcov zemljak Tomaž Kavčić.

Izabrane vesti

Pečnik je u prošloj sezoni bio jedan od najvažnijih igrača u sistemu Slaviše Stojanovića. Izabran je za najboljeg igrača Crvene zvezde u brojnim navijačkim aneketama. Ove godine nije tako efikasan, ali nema sumnje da će njegov odlazak imati uticaja na Zvezdinu igru.
Sigurno ću tražiti novi klub. Ako ne dođe prava ponuda možda i ostanem. Ali imam dogovor sa upravom da me puste u slučaju da pronađen adekvatan angažaman. Zvezda ima dug prema meni, tako da neće biti problema“, najavio je između redova Pečnik odlazak sa Marakane.

On je ovog leta imao ponude iz Mađarske u Bugarske, a govorilo se da je Slovenaca zainteresovan i Kaljari. Ipak, ostao je u Crvenoj zvezdi.
„Zvezda će uvek biti gigant. Bez obzira na krizu, postoji gomila navijača koji prate klub. To je veliko bogatstvo. Kada se izglasa novi zakon u Srbiji, mislim da će Zvezda biti privatizovana vrlo brzo", rekao je za Nogomaniju Pečnik.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaNejc PečnikSlovenijaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara