""
""

Dragan Đurić: Toletova ideja je sramotna, neka ruši po Staroj Pazovi!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.03.13. | 20:37

Crno-beli okrenuli leđa doskorašnjem predsedniku, danas prvom čoveku FSS

 

Izabrane vesti

Pukla ljubav! Predsednik Partizana Dragan Đurić oštro se ustremio na prvog čoveka Fubalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, koji ga je, barem je takvo uvreženo mišljenje, i postavio u fotelju u Humskoj. Povod za svađu je Karadžićeva ideja da se prodajom imovine Partizana i Crvene zvezde finansira izgradnja Nacionalnog stadiona na kojem bi igrali i crno i crveno-beli, kao i reprezentacija Srbije.

I dok u Crvenoj zvezdi nisu poklonili preveliku pažnju ideji prvog čoveka srpskog fudbala, saopštivši samo da će taj predlog razmatrati na Upravnom odboru, u Humskoj nisu Toletov predlog prihvatili sa simpatijama. Naprotiv.
“To je sramota!”, uzviknuo je Đurić kada su ga iz Naših novina zamolili za komentar.

“Zaista nema smisla da se predlažu takve ideje. Mi imamo plan o izgradnji novog stadiona, a ceo taj projekat je stopiran zbog viših interesa. Ako neku bude rušio Partizanov stadion to ćemo biti sami mi i to da bismo na tom mestu izgradili novi, bolji i lepši. Neka se predsednik FSS bavi izgradnjom nacionalnog stadiona i neka ostavi ljude iz Partizana i Zvezde na miru”, istakao je Đurić u izjavi za Naše novine i dodao da je uveren da ni navijači ljutih rivala ne bi prihvatili da igraju na istom terenu sa najvećim protivnicima.

Posebno jer Karadžić ima ideju da novi stadion izmesti u Staru Pazovu?!
“Naravno da navijači ne bi pristali na tako nešto. I još najbolje da lokacija bude u Staroj Pazovi. Pa to je neozbiljno. A Tole neka ruši i gradi po Pazovi”, kategoričan je Đurić.

Protiv Karadžićeve ideje je i generalni sekretar Partizana Darko Grubor, koji se sa pravom pita šta bi u tom slučaju bilo sa ostalim sportistima oba sportska društva?
“Šta ćemo sa atletičarima, rvačima, džudistima? Ne možemo njih da izbacimo na ulicu. Glupo je da se ovakvi projekti uopšte iznose na ovakav način”.

Ništa bolje mišljenje nema ni legendarni golman Partizana Milutin Šoškić, koji tvrdi da bi rušenje stadiona večitih rivala bilo sahrana srpskog fudbala!
“To je kao da rušite simbole posleratnog fudbala u Srbiji. Što se mene tiče to bi bila sahrana i sporta i ova dva dva klub. Neka oni izgrade novi stadion, ali neka ne diraju ova dva. Nego neka daju novac za njihovu rekonstrukciju”, grmi Šoškić.

Sa druge strane, druga Zvezdina Zvezda Dragoslav Šekularac diže ruku za Karadžićev predlog.
“Pozdravljam Karadžićevu ideju. Ako se to ostvari mogu samo da kažem svaka čast. Uvek sam za to da s enešto gradi, pravi… Eto, ja sam nosio cigle kad se gradila ‘Marakana’, ali to je bilo neko drugo vreme. Verujem da bi i navijači to shvatili”, poručio je Šekularac u izjavi za Naše novine.

Podsetimo da je Karadžić danas poslao pismo u kojem apeluje na Dragana Đurića i Dragana Džajića da ubrzaju donošenje odluke o njegovoj ideji jer vreme ističe...

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDarko GruborDragan ĐurićDragoslav ŠekularacfssMilutin ŠoškićNacionalni stadionFK PartizanSrbijastadion JNASuperligaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara