""
""

Drama u Turskoj: Galatasaraj slavi hobotnicu Musleru (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.08.16. | 22:40

Urugvajac je tokom penala skinuo udarce Ozjakupu i Hačinsonu, dok je u drugoj seriji Tosun poslao loptu tako visoko preko gola da je mogao da povredi nekog na gornjem nivou tribina

Izgleda da u Turskoj ne može bez drame nikad i ni u čemu. Nova fudbalska sezona za uvod je imala incident u kojem su na autoputu ka Istanbulu navijači Galatasaraja kamenovali autobus sa pristalicama Bešiktaša uoči meča Superkupa Turske, a trofej je na kraju posle penala otišao u ruke Galatasaraja.

Izabrane vesti

Posle 120 minuta bilo je 1:1, a posle penala 4:1 za Lavove.

Junak trijumfa bio je urugvajski golman Fernando Muslera koji je odbranio dva od prva tri pokušaja sa bele tačke fudbalera Bešiktaša. Urugvajac je skinuo udarce Ozjakupu i Hačinsonu, dok je u drugoj seriji Tosun poslao loptu tako visoko preko gola da je mogao da povredi nekog na gornjem nivou tribina.

Sa druge strane, precizne penaldžije za Galatasaraj bili su Inan, Balta i Cigerči.

Prštalo je na sve strane kada su šanse u pitanju, a nije ni čudo s obzirom da se igralo više od 120 minuta na stadionu u Konji. Nešto konkretniji bio je prvak Turske i domaćin na ovoj utakmici, ali se to baš i nije videlo na semaforu.

Naprotiv, prvi je do pogotka stigao Galatasaraj. Igrao se 100. minut, kada je iskusni Hakan Balta glavom savladao protivničkog golmana posle gužve u kaznenom prostoru.

Ipak, sedam minuta kasnije Aurelijen Čeđu je zatresao sopstvenu mrežu posle pokušaja portugalskog internacionalca Rikarda Kvarežme


 

 

 


tagovi

TurskaSuperkup TurskeSuper ligRikardo KvarežmaHakan BaltaGalatasarajFernando MusleraEvropaBesiktasAtiba Hašinson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara