"Dražić"
"Dražić"

Dražićev savet Zvezdi: Sasuolo tanak u odbrani, opasan iz kontre

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.08.16. | 09:43

Bivši igrač OFK Beograda zna kako protiv budućeg Zvezdinog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope

DražićOn je uspeo, hoće li i Crvena zvezda? Lucidni ofanzivac španske Selte Dejan Dražić postigao je odlučujući pogodak na meču protiv budućeg rivala kluba sa Marakane i upravo se u njegovim rečima može naslutiti gde škripi u taktici Sasuola.

Pobedili smo zahvaljujući kontinuiranom presingu. Mana u taktici koju preferiraju Italijani je što ostavljaju puno prostora između golmana i defanzivne linije. Uspešno sam iskoristio to i postigao, kasnije će se ispostaviti, pobedonosni pogodak“, rekao je Dražić za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Četa Euzebija Di Frančeska ima i svoje prednosti. Upravo one kojima je izvojevala istorijski plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.
Bojim se da bi igrači Zvezde mogli da imaju problema sa brzim kontrama Sasuola. Na tom polju su perfektni. Imaju sjajne krilne igrače koji ostavljaju ustisak da su nezaustavljivi, kao i polušpica koji je ozbiljan tehničar i pravovremeno bez greške servira lopte“.

Klubu iz Modene, uprkos prednosti domaćeg terena, neće biti lako... Iako u crveno-belom taboru nedostataka ima na pretek, naročito u defanzivi.
Čini mi se da je uigranost najveći problem našeg najtrofejnijeg kluba. Prednost je što su već startovali u ligi i kvalifikacijama, dobro funkcionišu kao tim i imaju sjajne pojedince“, završio je izlaganje za Sportski žurnal Dražić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SeltasasuoloLiga EvropeDejan DražićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara