Drugi poduhvat Bepea Marote: Škrinijar 2023 i duplo veća plata

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.01.19. | 11:33

Samo još potpis

Dolazak Bepea Marote u Inter doneo je i neke nove struje. Vrsni sportski radnik je u kratkom vremenskom roku počeo da postavlja temelje nekog novog tima, Nerazurima dogovorio i veliko pojačanje u vidu Dijega Godina, a sada je završio još jedan veliki posao - dogovorio ostanak Milana Škrinijara do juna 2023. godine!

Izabrane vesti

Ovo se može podvesti kao fantastičan posao Intera, pošto je Slovak trenutno među najtraženijim štoperima na svetu. Marota je kasno sinoć zaključio sve detalje nove saradnje sa Škrinijarovim agentom Karolom Ksontom. Inter je otišao korak dalje od prvobitne ponude, koja datira još od septembra prošle godine, u vreme kada Marota još nije ni došao na stadion Đuzepe Meaca. Tada je klub Škrinijaru nudio 2.500.000 evra i milion u bonusima, a sada su se dve strane ipak našle na 3.500.000 evra, plus bonusi. Škrinijar će tako imati duplo veću platu nego dosad, pošto je ona iznosila 1.700.000 evra.

Ovu operaciju pozdravili su svi u klubu i s nestrpljenjem iščekuju samo još da Škrinijar žvrljne papirologiju. To će se desiti početkom februara, tvrde Gazeta delo Sport i Sport Medijaset. Nije poznato da li će dogovor sadržati i određenu otkupnu klauzulu, ali to u ovom trenutku i nije tako važno. Inter je pokazao da je ozbiljan klub, s najozbiljnijim namerama i može se reći da je Marota napravio dobru podlogu pred današnju novu rundu razgovora sa Vandom Narom oko produžetka saradnje sa kapitenom Maurom Ikardijem.

Problematiku ove priče znate, a Marota je Nari samo želeo da pokaže da je klub spreman za kompromis, ali i da to mora da pokaže i druga strana.

U međuvremenu, Inter je našao i naslednika vremešnog Samira Handanovića. Stigao je mladi golman Kruzeira Gabrijal Brazao u transferu vrednom 2.400.000 evra, plus bonusi. Brazao je odmah prosleđen Kjevu na pozajmicu do kraja sezone, posle čega će se automatski aktivirati ugovor do juna 2024. godine.

Veliki poslovi Intera, a sve pod komandom Bepea Marote. Da li su ovo potezi za rađanje moćnog Intera?

Foto: Reuters


tagovi

Bepe MarotaZimski prelazni rok 2019Milan Škrinijar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara