"Bojan Nastić, bek Vojvodine"
"Bojan Nastić, bek Vojvodine"

Drugo kolo: Bivši Sovjeti nišane Vošu i Čuku, Gabala umela da trenera časti miliončetom za sezonu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 14:50

Treće kolo sasvim dostižno

Bojan Nastić, bek VojvodineSvakako je moglo bolje, ali moglo je i mnogo gore. Čukarički i Vojvodina imaju pravo da se nadaju plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto se čini da su na žrebu u Nionu za protivnike dobili ekipe sa kojima mogu da se nose.

Podsetimo, Voša će evropsku odiseju početi dvomečom protiv MTK-a, a ukoliko uspe da izbaci 23-strukog šampiona Mađarske u drugom kolu će na boljeg iz susreta letonskog Spartaka iz Jurmale i podgoričke Budućnost što sluti da je teži posao čeka u prvom kolu. U Crnoj Gori su inače više negoi zadovoljni žrebom i nadaju se da će preskočiti prvu prepreku.

Izabrane vesti

Čukarički će kvalifikacije početi susretom sa slovenačkim Domžalama, dok bi plasman u narednu rundu takmičenja značio i susret sa boljim iz okršaja gruzijskog Dinama iz Tbilisija i azerbejdžanske Gabale za koju je baš danas potpisao Vojislav Stanković, bivši štoper Partizana.

Gabalu nikako ne bi smeli da potcene na Banovom brdu s obzirom na to da Azerbejdžanci ne oskudevaju novčanim sredstvima. Primer smo mogli da vidimo maja 2013. kada je uprava kluba proslavljenom Juriju Seminu, bivšem selektoru Rusije, treneru moskovskih velikana Dinama i Lokomotive, takođe i kijevskog Dinama, platila milion dolara za jednogodišnji ugovor!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSrbijaSpartak JurmalaLiga EvropeGabalaDinamo TbilisiČukaričkiBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara