""
""

Drulović da odahne: Oporavila mu se još dvojica igrača, crno-beli svim silama na Voždovac

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.11.15. | 16:45

Lekarski tim Partizana završio ogroman deo posla

Prvo se vratio Darko Brašanac. Odmah za njim Andrija Živković. Prethodno i Saša Ilić. U takvim okolnostima počeo je Partizan da liči na sebe. Da pobeđuje. A Ljubinko Drulović posle trijumfa u Subotici može da bude još zadovoljniji, jer su se u trenažni proces vratila još dvojica igrača.

Iako su zbog lakših povreda propustili duel sa Spartakom, zamenik kapitena Stefan Babović i levi bek Aleksandar Subić ponovo rade sa ekipom i ravnopravno konkurišu za duel osmine finala Kupa Srbije, u kome lanjski finalista, u sredu od 13 časova, igra sa Voždovcem, na stadionu Vračara.

Izabrane vesti

Subić je usled premora dobio mogućnost da preskoči gostovanje na severu Bačke, gde ga je menjao Nikola Leković, Babović je osećao posledice jakog udarca u skočni zglob na gostovanju u Alkmaru, ali su se stavili na raspolaganje Druloviću. Najviše zahvaljujući lekarskoj službi kluba predvođenoj dr Ilijom Rosićem, na čiji su račun donedavno pljuštale optužbe, ali se ispostavilo da je to jedno od retkih zdravih tkiva u Partizanu.

Van stroja u ovom trenutku je samo Alen Stevanović, koji zbog posledica povrede zadnje lože i dalje trenira odvojeno od ekipe, iz koje su još ranije ispali Gregor Balažic i Miloš Ostojić.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanLjubinko DrulovićIlija RosićAleksandar Subić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara