""
""

Dunđerski: Borusija? Ma može, svejedno nam je!

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.08.15. | 22:58

"Svaka čast igračima na želji, na zalaganju, na tome što su ginuli za svaku loptu. Nedostaje nam iskustvo za ovakve utakmice", poručio sportski direktor Novosađana nakon poraza od Sampdorije u revanšu

Sportski direktor Vojvodine Ljubiša Dunđerski izjavio je posle eliminacije Sampdorije i plasmana u narednu rundu Lige Evrope da je poraz u revanšu posledica neiskustva Novosađana, koji nemaju tako često priliku da igraju ovako velike utakmice.

Izabrane vesti

"Zaslužen prolaz i veliki uspeh svih u klubu, počevši od ovih gore, a ponajviše igrača. Ova ekipa, to se večeras videlo, nema iskustvo igranja ovako velikih utakmica, ali im svaka čast na želji, na zalaganju, na tome što su ginuli za svaku loptu", rekao je vidno uzbuđeni Ljubiša Dunđerski.

Na pitanje da li bi u petak na žrebu voleo da Vojvodina dobije na primer Dortmund, neko drugo zvučno ime, ili manje atraktivnog rivala rekao je:
"Iskren da budem, a pričali smo o tome u klubu, iako nismo osigurali plasman u baraž - apsolutno nam je svejedno. Imamo pred nama još dve evropske utakmice i idemo da igramo, nije važno protiv koga", zaključio je Dunđerski

(foto: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSrbijaLjubiša DunđerskiLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara