"Dunga"
"Dunga"

Dunga precrtao Marsela i Alvesa, pozvao buntovnika Fernandeša

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.09.14. | 18:43

“Svi imamo pravo na drugu šansu, ne možemo da razapinjemo bilo koga”, stao je Dunga u odbranu defanzivca koji je 2011. godine odbio da se odazive pozivu

DungaNovi selektor Brazila, Dunga, nastavio je da podmlađuje sastav posle debakla na Mundijalu. Dunga je, u odnosu na minule prijateljske mečeve sa Kolumbijom i Ekvadorom, pozvao još dvojicu novajlija. U pitanju su defanzivci Mario Fernandeš iz moskovskog CSKA i Dodo iz Intera, koji će dobiti priliku da pokažu šta znaju protiv Argentine i Japana u oktobru mesecu. Marselo i Dani Alves su izgleda precrtani, kao i Maikon koji je odstranjen zbog nediscipline…  

Fernandeš je imao jednu neočekivanu situaciju sa nacionalnim timom 2011. godine, kada je igrao za Gremio. Tada je odbio da igra za Brazil pravdajući se da je potrebniji klubu.
“Svi imamo pravo na drugu šansu, ne možemo da razapinjemo bilo koga”, stao je Dunga u odbranu Fernandeša.

Izabrane vesti

Golmani: Džeferson (Botafogo) i Rafael Kabral (Napoli)

Odbrana: Danilo (Porto), Mario Fernandeš (CSKA), Luis Filipe (Čelsi, Dodo (Inter), David Luiz i Markinjos (PSŽ), Žil (Korintijans) i Miranda (Atletiko Madrid).

Vezni red: Luiz Gustavo (Volfsburg), Elias (Korintijans), Fernandinjo (Mančester Siti), Ramires, Oskar i Vilijam (Čelsi), Filip Kutinjo (Liverpol) i Everton Ribeiro (Kruzeiro).

Napadači: Nejmar (Barselona), Dijego Tardeli (Atletiko Mineiro), Robinjo (Santos) i Rikardo Gulart (Kruzeiro).

(FOTO: Action images)

 


tagovi

BrazilDungaJužna Amerikameđunarodni fudbalreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara