""
""

Dunga preporodio Brazil: Lukavi Kutinjo i egzekutor Tardeli nastavili trijumfalni niz posle debakla na Mundijalu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.06.15. | 23:49

Selekao protiv Meksika stigao do devete vezane pobede

Posle dva teška poraza od Nemačke (1:7) i Holandije (1:3) na Mundijalu, koji su leta 2014. godine i sami organizovali, Brazil je krenuo na put ozdravljenja i vraćanja vere u nacionalni tim. Dirigentsku palicu preuzeo je Dunga i od tada je počeo preporod Selekaa. Od gubitnika postali su ponovo pobednici, redom su padali Kolumbijci, Ekvadorci, Argentinci, Francuzi... i, na kraju, Meksikanci – 2:0.   

Izabrane vesti

Brazil je stigao do devete uzastopne pobede i to u prvom poluvremenu zahvaljujući golovima lukavog Kutinja i sigurnog egzekutora Tardelija, koji igra za kineski Šandong. Lišen pomoći zvezde Nejmara, koji se sa Barselonom okitio titulom šampiona Evrope, lako je izašao na kraj sa oslabljenim Sombrerosima. Najviše zbog toga što nije bilo Čičarita, Vele, Erere, Gvardada i Morena. Gosti zato i nisu mogli da se ozbiljnije isprse, što samo pokazuje da se neće dobro provesti na predstojećem takmičenju Kopa Amerika. Brazil je izgleda već spreman da sanira mundijalske rane. Generalna proba zakazana je protiv Hondurasa. Još samo da se Nejmar priključi i kreće potraga za iskupljenjem.     

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalKutinjoJužna AmerikaDijego TardeliBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara