""
""

Dušo, slučajno sam kupio trkačkog konja od 30.000 evra! Znam da živimo u stanu...

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.09.16. | 16:20

Fudbaler Svonsija Liroj Fer podelio je zanimljiv podatak u razgovoru za Gardijan

Liroj Fer, fudbaler Svonsija, imao je zanimljivu priču da podeli sa sportskim zaljubljenicima. On je u razgovoru za Gardijan istakao da je u vremenu dok je igrao za Tvente (2011-2013) sasvim slučajno je na aukciji kupio trkačkog konja vrednog 30.000 evra!

Sve se dogodilo iz šale sa drugovima.
"Otišli smo na aukciju trkačkih konja čija je cena išla i do 500.000 evra. Potpuno novo iskustvo za mene. Bio je tu neki manje dobar, ali lep konj. Kada je došao na red sa cenom od 30.000 evra gledao sam u telefon i prijateljima u šali rekao - ovaj je za mene. Mislio sam da će cena ići mnogo više. I dalje sam bio na telefonu i čuod "prvi put, drugi put...". Rekao sam naglas - jesam li to kupio konja? Svi su se okrenuli i rekli da jesam. Prodato", ispričao je Fer.

Izabrane vesti

Onda je usledio momenat kada je to trebalo da javi ženi.
"Ksenija nije bila sa mnom. Morao sam dva puta da joj ponovim da sam kupio trkačkog konja. Inače živimo u stanu u zgradi. Srećom, posle 10 minuta prišao mi je neki lik i pitao me da li stvarno želim "Đanga". Rekao sam da ne i on mi je dao 35.000 evra za njega. Čak sam i zaradio. Celih 10 minuta sam mislio - s...e, kupio sam konja", opisuje Fer.

Fer je posle Tventea igrao za Norič, pa za KPR, odakle je prvo otišao na pozajmicu u Svonsi, a potom od ovog leta i ostao klubu sa kojim ima ugovor do leta 2019. godine.

Samo da više ne ide na aukcije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiroj FerEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara