Dve dvojke na Farskim Ostrvima...

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.06.18. | 11:42

Sve se odvija kako je Ahmed Mujdragić govorio za naš portal

Serijom neubedljivih izdanja, te samo jednom pobedom na pet ligaških utakmica (i ispadanjem u osmini finala kupa), Klaskvik je prepustio lidersku poziciju HB Toršavinu. Podsetimo, Ahmed Mujdragić je u razgovoru za MOZZART Sport istakao da će upravo ekipa iz glavnog grada Farskih Ostrva biti konkurent Klaskviku - "ta dva kluba su najveća, kao Crvena zvezda i Partizan u Srbiji", opisao je tada Mujdragić - a da će NSI Runavik i B36 Toršavin još konkurisati za visok plasman.  Sve je pogodio! Čak i da će na dnu biti Vestur i AB...

Na premijeri 15. kola tamošnje Premijer lige, B36 Toršavin gostuje AB-u, koji je izgubio šest poslednjih utakmica, uključujući i dve u kupu. Sa druge strane, B36 je na identičnom uzorku igrao po sistemu pobeda-poraz, ali od današnjeg protivnika nije poražen još od jula 2013. godine. A od tada su odmeravali snage 12 puta, uz devet trijumfa B36.

Izabrane vesti

Vodeći se Mujdragićevim rečima, dvojka je i Klaskvik. Vicešampion je nanizao četiri pobede nakon gore pomenutog pada forme, mada je i Strejmur vezao dve pobede posle dvoipomesečnog posta kada je reč o ligaškim utakmicama.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:00 4571 FAR 1 EB/Streymur - Ki Klaksvik ki 2 1,42
Pet 19:00 4573 FAR 1 AB Argir - B-36 Torshavn ki 2 1,42
Ukupna kvota2,02

Foto: Shutterstock


tagovi

Farska Ostrva 1sportsko klađenjeAhmed Mujdragić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara