Dvojka u najavi: Ajačio baš leži Lansu

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.19. | 14:04

Možda i fiks dana, a kvota sjajna

Nastupila je reprezentativna pauza, ponuda je slabija nego inače, ali to ne znači da nema šta da se stavi na tiket. Naprotiv. Samo treba pročačkati po raznim meridijanima i probrati prave parove. Čini se da se jedan od fikseva dana krije u francuskoj Ligi 2.

O čemu je reč?

Izabrane vesti

Fudbaleri Gazelek Ajačija i Lansa spuštaju zavesu na 29. kolo.

Ambicije i trenutno stanje na tabeli ova dva kluba dovoljno govore o tome kome večeras treba ukazati poverenje. S obzirom na to da se domaći bore za opstanak u ligi, a gosti za ulazak u elitu, jasno je da je ovde dvojka izvesnija. 

Velika kriza drma ekipu sa Korzike. Imaju samo tri boda više od timova koji su u zoni ispadanja. Ne može Ajačio već dugo da pronađe adekvatnu formu. Korzikanci imaju samo jedan trijumf u prethodnih deset mečeva. Na sve to Lans im ne leži. Jedan od glavnih favorita za ulazak u elitu redovno osvaja bodove protiv Ajačija. Kvota je sjajna. Lans koji mašta o francuskoj eliti nije poražen od večerašnjeg rivala još od 2012. godine.

U redovima domaće ekipe neće biti rezervnog golmana Kasare, defanzivaca Kampaninija, Palmijerija i veziste Ancijanija. Kod gostiju zbog povreda neće biti srpskog internacionalca Aleksandra Radovanovića, njegovog kolege iz odbrane Tahrata, veziste Benčarkija i napadača Madrija

FRANCUSKA 2 - 29. KOLO:

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Francuska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara