"Džagoev"
"Džagoev"

Džagojev popio tri meseca suspenzije zbog skandiranja s...j Zenit! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.13. | 22:49

"Kajem se u dubini duše, jer sam uvredio i povredio moje saigrače iz reprezentacije, ali i njihove navijače“, uzalud je pokušavao da se izvadi Džagoev

DžagoevU slavlju se ne ponesi, u porazu se ne ponizi ne važi za Alana Džagojeva. Napadač CSKA je u euforiji povodom osvajanja titule vređao Zenit iz Sankt Petersburga, a Etički komitet Fudbalskog saveza Rusije kaznio ga je sa tri meseca suspenzije. Džagojev se poneo kao vođa navijača Armije i skandirao: „Jedan, dva, tri s...j Zenit!

Ruski reprezentativac se sutradan, kada je došao sebi i pogledao video klub, brzo javno pokajao, ali to ga nije spasilo kazne.
„Napravio sam glupost u trenutku euforije. Kada sam dan kasnije video taj video odmah sam bio užasnut. Slavili smo u svlačionici, potom sam izašao napolje i ne znam zbog čega sam to skandirao. U stvari sve je to bilo zbog euforije. Kajem se u dubini duše, jer sam uvredio i povredio moje saigrače iz reprezentacije, ali i njihove navijače“, uzalud je pokušavao da se izvadi Džagojev.

Džagojev je u dosadašnjoj karijeri često pravio prekršaje. U julu 2012. godine zaradio je tri meča suspenzije, a u septembru je kažnjen sa pet mečeva zbog udaranja Luka Vilkšira iz Dinama. Godinu dana ranije tadašnji trener CSKA Leonid Slucki poslao ga je među omladince zbog kršenja discipline.  

Da li će ova kaznena mera konačno uticati na Džagojeva

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Alan DžagojevCSKA MoskvaEvropaPremijer ligaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara